Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, kucakmeslekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde kucakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Il özümlemeı Karayip purolarda kucakmeden önce nemliliğini kontrolör eylemek gerekir. Bu Toscanello kucakin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı rutubet oranlarında kucakmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da tecrübe kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz acıle yakılır! Puro her gün ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro alaka ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya kazık dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan az buçuk uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma mesleklemini başlangıçardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 derece eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken tüm tabanğın yeksan yanması gerektiği kucakin puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara nazaran az buçuk daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu vadi çakmaklar çok etli canlıdür ve fazla yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma mesleklemi katıksız alevli çakmaklarla, az buçuk gün alabilir. Bu müddet size vakit kaybı gibi bölümükebilir yalnız puro çıdam ve mesai gerek. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonrasında zıt çevirip suretünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bacak kıpkırmızı ise yakma mesleklemini başlangıçarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yüzı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük soluk daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz kucakime müheyya. Peki ya siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı kucakilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi kucakmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı kucakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı kucakmeye devam ederseniz, puro o derece kederlaşır ki hiç kucakilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Duman uçukçe ağıza doldurulur ve lezzet azrailların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca alaka gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun kucakin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim kucaktiğim Toscanello kucakin gene yakma problem örgütleme etmez. Fakat mülkiyet özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene ayrıca daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şense olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın suhunet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 derece arasında olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Aile ortamında bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ama bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama dünyaını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile karşıtlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında gerçek problem dünyaın dargın bileğil fazla hamam olmasıdır. Çünkü saklama dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama dünyaının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl rutubet saklama dünyaı sıcaklığına nazaran mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile saklama dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama dünyaının esinti geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu kucakindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak kucakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak kesin esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin esinti geçirmedikleri kucakin vesair rakiplerine mefret ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Leave Comment

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://bowlingsalonu.name.tr/ https://almancaodev.name.tr/ https://kayseribbglowkalicifondoten.name.tr/ https://googleharitailksira.name.tr/ http://hayvancilik.name.tr/ IQos Heets instagram takipçi satın al